‘Ze werd overvaren door een speedboot, ik zag het gebeuren’

[ad_1]

Jongeren die over het water scheuren in razendsnelle boten en levensgevaarlijke risico’s nemen. Een sloep vol met dronken feestvierders of schippers die op handhavers invaren als ze moeten stoppen voor een overtreding. Er worden steeds meer boetes uitgedeeld op het water.

Presentator Jill Bleiksloot gaat in gesprek met René Bultstra van de waterpolitie in Amsterdam en met Carlo Lautenslager, documentexpert en teamleider van het landelijk vaartuigenteam van de politie. Onze onderzoeksjournalist Sandra van den Heuvel duikt in de cijfers en achtergronden en ging met de politie mee het water op.

Beluister hier de podcast.

Of via je favoriete podcast-app.

Heeft u een vraag over misdaad? De onderzoeksredactie van Het Misdaadbureau beantwoordde eerder al vragen als ‘Hoe vaak wordt er gestolen bij de zelfscankassa?‘, ‘Waarom worden vrouwen verliefd op mannen in de gevangenis?‘ en ‘Heeft het zin om aangifte te doen van fietsendiefstal?‘ Heeft u ook een vraag, stuur die dan het liefst als audio-bericht naar Het Misdaadbureau via 06 57 83 28 94. Wie weet wordt jouw vraag behandeld in de volgende uitzending!

Luister iedere vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 naar Het Misdaadbureau op NPO Radio 1. Of luister het WNL-programma terug als podcast, via je favoriete podcast-app.

Scan de QR-code om het nummer op te slaan:

Whatsapp WNL Misdaadlijn QR Code

Door: Redactie[ad_2]

https://wnl.tv/2023/08/15/podcast-het-misdaadbureau-ze-werd-overvaren-door-een-speedboot-ik-zag-het-gebeuren/