Vrouwen met okselhaar nekken Druppelkot: “Het kostte ons elke avond tientallen flessen jenever” (Gent)

[ad_1]

© FVV en Trefpunt

Gent

Vijf dagen na de start van de Gentse Feesten is het Druppelkot van trefpunt failliet verklaard. Er kwamen te veel vrouwen met okselhaar gratis jenever halen.

Laura Moens en Sander Luyten

De Gentse Feesten moesten nog beginnen of daar was Edmond Cocquyt Junior van Trefpunt al met zijn eerste stunt: vrouwen met okselhaar en mannen met baarden kregen heel de feesten gratis jenever in het Druppelkot op het Walter De Buckplein.

Wie denkt dat alle vrouwen zich helemaal ontharen, kijkt te veel in de boekskes. Hun aantal ligt zo hoog, dat het Druppelkot er de dupe van is. “Elke avond moesten we tientallen flessen jenever gratis weggeven”, zegt Cocquyt Junior. “Ook aan mannen, maar toch vooral aan vrouwen.” (lees veder onder foto)

Edmond Cocquyt Junior (rechts)© FVV

De situatie escaleerde en het Druppelkot is dinsdag failliet verklaard. “Ik ben op non-actief gezet wegens wanbeheer”, zegt Cocquyt Junior. Hoe Trefpunt de achtergelaten financiële put gaat dichter, is voorlopig onduidelijk. Er wordt gezocht naar een overnemer voor het Druppelkot.

LEES OOK.Vrouwen met okselhaar krijgen 10 dagen gratis jenever: ‘moederplein’ Gentse Feesten lanceert opvallende affiche

[ad_2]

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230718_97104281