Vier jaar cel voor kind betrekken in sm-relatie

[ad_1]

Een stel dat de minderjarige dochter van de vrouw betrok bij hun sadomasochistische relatie, is veroordeeld tot een celstraf van vier jaar. De straf valt lager uit dan de geëiste 4,5 jaar cel voor de vrouw en vijf jaar cel voor de man. De rechter vindt deze straf voldoende recht doen aan wat er is gebeurd.

Het vervaardigen, bezitten, verspreiden van kinderporno en het seksueel misbruik van een minderjarige vindt de rechter voor zowel de 42-jarige vrouw uit Beilen als de 50-jarige man uit Wassenaar bewezen. De rechter vindt ook dat de moeder zich schuldig heeft gemaakt aan koppelarij (het aanbieden van haar kind voor ontuchtige handelingen).

Het meisje deed eind 2021 aangifte van seksueel misbruik in de periode van 2014 tot 2017. Ze was acht jaar oud toen dit begon. Het stel zit sinds vorig jaar februari vast, beiden ontkennen het misbruik. De moeder gaf alleen toe dat zij naaktfoto’s van haar dochter maakte, in opdracht van haar ‘meester’. Zij kon hem niets weigeren, zei ze eerder tegen de rechter.

Lees ook: 

Slachtoffer schietpartij Zwijndrecht voor groot gedeelte verlamd

Door: Redactie[ad_2]

https://wnl.tv/2023/05/23/vier-jaar-cel-voor-kind-betrekken-in-sm-relatie/