VIDEO. Noa Lang provoceert en werkt Alderweireld op de zenuwen: “Toby wou stoer doen, hij was een kleine baby”

[ad_1]

Noa Lang deed op het einde van de match tegen Antwerp de gemoederen even overlopen. De Nederlander provoceerde nog eens als vanouds door in de blessuretijd op de bal te gaan staan. ”Dat is zoals ik ben en maakt voetbal ook een beetje leuk, toch?”

Maarten Vanhoof

“Eindelijk gewonnen”, was ook Noa Lang opgelucht met de zege. “We moesten gewoon eens winnen en dat is ons vandaag gelukt. Ik ben blij dat we eindelijk van de nul afzijn. En dan nog tegen Antwerp. Dat is mooi.”

Op het einde van de wedstrijd liep het nog even uit de hand toen de Nederlander op de bal ging staan. Dat was niet naar de zin van Toby Alderweireld, die Lang een flinke por verkocht.

“Dat is zoals ik ben. Alderweireld wou een beetje stoer doen, hij was geïrriteerd omdat hij van ons verliest. Dat hoort bij voetbal, ik ben nu eenmaal dat type speler. Je moet me aanpakken in het duel en niet erna als een kleine baby me bij mijn kraag komen pakken. Maar zoals ik zeg: dat hoort bij voetbal. En het maakt het ook leuk, toch?”

De beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

[ad_2]

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230521_95076586