Verdachte mishandeling vuilnisophalers in Heerlen aangehouden

[ad_1]

De politie heeft vrijdag een verdachte van mishandeling van drie inzittenden van een vuilniswagen in Heerlen aangehouden. De verdachte meldde zich vrijdag zelf bij het politiebureau in Heerlen, waar hij werd aangehouden, maakte de politie bekend.

De mishandeling vond afgelopen woensdag plaats. Dat gebeurde nadat een inzittende van de vuilniswagen van reinigingsbedrijf RD4 zag hoe twee mensen een hond mishandelden. Hij maakte daar een opmerking over. De twee waren daarvan niet gediend, waarop ze de vuilniswagen met een auto klemreden. Vervolgens werden de inzittenden door hen mishandeld.

De vuilnisophalers werden met pepperspray bespoten, waarna een van hen de straat op werd getrokken en mishandeld. Ook de andere twee inzittenden, die zich ermee bemoeiden, liepen klappen op. Alle drie moesten ze door ambulancepersoneel worden nagekeken.

Directeur Wil Sijstermans van RD4 zei na het incident tegen 1Limburg het gebeuren een voorbeeld te vinden van ‘ongekende hufterigheid’, waar zijn personeel steeds vaker mee te maken krijgt.

Lees ook: 

Man (37) overlijdt na ongeluk met ontplofte petanquebal

Door: Redactie[ad_2]

https://wnl.tv/2023/05/19/verdachte-mishandeling-vuilnisophalers-in-heerlen-aangehouden/