Vanavond bij Het Misdaadbureau: alles over kindvermissingen

[ad_1]

Elk jaar raken ongeveer 17 duizend kinderen in Nederland vermist, dat zijn er 47 per dag. Gelukkig worden de meesten heel snel in goede gezondheid teruggevonden en kan de familie weer opgelucht ademhalen. Maar in enkel geval is het alsof het kind van de aardbodem verdwenen is. Hoe kan dat?

Daarover gaat Maaike Timmerman in gesprek met oud-rechercheur en lid van het Veteranen Search Team Rob Boon en Kelly de Vries, directeur van de Peter R. de Vries Foundation. Onderzoeksjournalist Noa van Oostrom duikt in de cijfers en achtergronden.

Luister vanavond om 19.00 naar Het Misdaadbureau op NPO Radio 1.

Heeft u een vraag over misdaad? De onderzoeksredactie van Het Misdaadbureau beantwoordde eerder al vragen als ‘Hoe vaak wordt er gestolen bij de zelfscankassa?‘, ‘Waarom worden vrouwen verliefd op mannen in de gevangenis?‘ en ‘Heeft het zin om aangifte te doen van fietsendiefstal?‘ Heeft u ook een vraag, stuur die dan het liefst als audio-bericht naar Het Misdaadbureau via 06 57 83 28 94. Wie weet wordt jouw vraag behandeld in de volgende uitzending!

Luister iedere vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 naar Het Misdaadbureau op NPO Radio 1. Of luister het WNL-programma terug als podcast, via je favoriete podcast-app.

Scan de QR-code om het nummer op te slaan:

Whatsapp WNL Misdaadlijn QR Code

Door: Redactie[ad_2]

https://wnl.tv/2023/08/04/vanavond-bij-het-misdaadbureau-alles-over-kindvermissingen/