Quinty Trustfull over de laatste aflevering van Koffietijd

[ad_1]

Na twaalf jaar komt er vandaag een einde aan het programma Koffietijd. Quinty Trustfull denkt dat zij en de andere presentatoren “vooral gaan genieten” van de dubbele uitzending die ze vandaag maken, zegt ze tegen Goedemorgen Nederland. “We gaan twee uur Koffietijd maken, dus echt van tien tot twaalf. En dan komen er zo’n 38 gasten en artiesten. Dus ik verheug me er enorm op.”

Gevraagd naar haar hoogtepunt in de afgelopen jaren bij het programma, zegt Trustfull: “Dat is eigenlijk gewoon het hele programma Koffietijd. Dat alles kan: van Skippy op een skippybal met Frans Bauer, tot een heel mooi interview met Bill Clinton die ik in New York had in zijn office, tot de polonaise met Wolter Kroes, en alles daartussenin.”

Naast Trustfull zullen ook presentatoren Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland vandaag aanwezig zijn. Het ochtendprogramma was voor het eerst in 1994 te zien met Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij, maar stopte ermee in 2001. Vanaf 2010 keerde het programma terug op televisie. Het programma wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

Het besluit voor het einde van het programma is genomen door de VriendenLoterij en de Nationale Postcode Loterij. De afgelopen 12,5 jaar sponsorden zij Koffietijd. Omdat het RTL-programma niet genoeg kijkers bereikt en de contracten nu aflopen, is besloten de stekker eruit te trekken.

‘Wil alle kijkers bedanken’

Trustfull geeft aan dat ze alle trouwe kijkers “ontzettend wil bedanken”. “Wij hebben er heel erg van genoten om ons mooie programma voor jullie te maken. En we zijn natuurlijk heel dankbaar dat jullie altijd zo graag naar ons keken”, besluit ze.

Lees ook: 

Tv-kijker schrikt zich rot: vrouw valt live in Op1 hard op de grond

Door: Marinka Wagemans[ad_2]

https://wnl.tv/2023/05/26/quinty-trustfull-over-de-laatste-aflevering-van-koffietijd-we-gaan-vooral-genieten/