Phaedra start na haar tweede brunchbar ook met een eigen podcast: “Ik wil meer dan alleen eten serveren” (Gent)

[ad_1]

GENT

Phaedra Lybaert opende een paar maanden geleden een tweede brunchbar en beviel pas van haar tweede kindje, maar toch vond ze nog tijd om een podcast te starten. Daarmee wil ze haar missie verder uitdragen: een gezonde levensstijl toegankelijk maken.

Zeven jaar geleden sprong Phaedra in het diepe toen ze haar eigen brunchbar opende in de Brabantdam: O’yo. Eind 2022 opende ze een tweede vestiging op het Sint-Baafsplein. Ook daar is het merendeel van de gerechten plantaardig, maar vooral: gezond, vrij van suikers, tarwe en allergenen.

“Ik ben O’yo gestart omdat ik een gezonde levensstijl toegankelijk wil maken. Via de podcast wil ik die missie verder uitdragen”, zegt Phaedra. In de eerste aflevering van Radio O’yo vertelt ze haar eigen verhaal, in de afleveringen die volgen interviewt ze experten over voeding en een gezonde levensstijl.

“We praten over pre -en post natale voeding, voeding voor kindjes, voeding en beweging, mentaal welzijn, slaap en zoveel meer. Een breed spectrum want wat heb je aan gezonde voeding als je met een chronisch slaaptekort zit of het in een stressvolle omgeving opneemt? Dat wil ik meegeven, in O’yo en in de podcast. Ik wil inspireren, motiveren, een verschil maken door meer dan alleen eten te serveren.”

Radio O’yo kan beluisterd worden via Spotify, Apple Podcasts en YouTube. Om de twee weken op vrijdag komt er een nieuwe aflevering uit.

[ad_2]

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230814_95675263