Opgepakte vrouw steekpartij in HEMA Wormer had winkelverbod

[ad_1]

De 21-jarige vrouw uit Wormer die is opgepakt voor de steekpartij donderdag in een filiaal van de HEMA in de Noord-Hollandse plaats had een winkelverbod voor die winkel. Kort voor het incident, waardoor een medewerkster van de winkel zwaargewond raakte, was de politie al ter plaatse geweest om te assisteren bij de toepassing van het verbod.

De steekpartij vond donderdag rond 16.00 uur plaats in het HEMA-filiaal aan de Faunastraat. Het slachtoffer is een 23-jarige vrouw uit Wormer.

Toen de 21-jarige vrouw in de winkel verscheen, was de politie gebeld, vanwege het winkelverbod, legt een politiewoordvoerder uit. Agenten die ter plaatse kwamen, vertelden de 21-jarige vrouw dat ze niet in de winkel mocht komen en begeleidden haar naar buiten. Toen het leek alsof zij uit de buurt wegging, vertrokken de agenten ook weer.

Steekpartij

Kort daarop kregen zij echter de melding binnen dat de vrouw weer terug was in de winkel en dat er een steekpartij was. “De collega’s zijn daarop teruggekeerd, hebben levensreddende handelingen kunnen uitvoeren en de verdachte direct kunnen aanhouden”, aldus de woordvoerder. Volgens de zegsvrouw was het slachtoffer dusdanig gewond dat het voor haar heel belangrijk is geweest dat zij zo snel werd geholpen.

De politie spreekt vrijdag van een vreselijk incident. Aan klanten die in de winkel aanwezig waren, wordt slachtofferhulp aangeboden, meldt de politie verder.

Lees ook:

Veteranen speuren steeds vaker mee bij vermissingen 

Door: Redactie[ad_2]

https://wnl.tv/2023/08/04/opgepakte-vrouw-steekpartij-in-hema-wormer-had-winkelverbod/