Nederlandse vader (36) in Spanje overreden door eigen huurauto

[ad_1]

Een 36-jarige Nederlander is woensdag bij een tragisch ongeluk in Spanje om het leven gekomen, bevestigen de lokale autoriteiten. De man werd in een parkeergarage overreden door zijn eigen auto, vermoedelijk nadat hij was vergeten het voertuig op de handrem te zetten. Dat meldt het AD.

Het drama speelde zich af in de Zuid-Spaanse badplaats Torremolinos, aan de Costa del Sol, op een steenworpafstand van Málaga. De Nederlander was op het moment van het ongeval op vakantie en verbleef met zijn vrouw en hun twee minderjarige kinderen in een villa in Ojén, een van de bekendste witte dorpen van Andalusië.

Het gezin was woensdag naar de toeristische wijk La Carihuela afgereisd om vrienden te bezoeken. Nadat ze in de middag weer wilden vertrekken, ging het helemaal mis op de bovenste verdieping van een parkeergarage. Toen de Nederlander bij de automaat stond om de parkeerkosten te betalen rolde het voertuig zijn kant op, schrijft het AD. De man had dat niet door en raakte bekneld tussen de motorkap van zijn auto en een stuk hekwerk.

Zijn vrouw, kinderen en vrienden waren erbij en verleenden eerste hulp. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatste om de man te bevrijden, wat lukte met hulp van de brandweer. Uiteindelijk werd de man gereanimeerd.

Lees meer:

Ouderenzorg naar rechter: ‘financiële situatie wordt onhoudbaar’

Door: Redactie[ad_2]

https://wnl.tv/2023/07/28/nederlandse-vader-36-in-spanje-overreden-door-eigen-huurauto/