Marina toont vernield graf van Eddy Wally: “En dat op zijn verjaardag. Erg!”

[ad_1]

© Instagram

Marina Wally, de bekende dochter van wijlen Eddy Wally, heeft woensdag een pijnlijke vaststelling gedaan toen ze het graf van haar vader ging bezoeken. “Het graf van mijn overleden pa vernield. En dat op zijn verjaardag”, schrijft ze op haar sociale.

Marina Wally kon het maar moeilijk geloven toen ze woensdag ter ere van de verjaardag van haar vader een bezoek bracht aan het kerkhof. Meerdere beeldjes en gedenkstenen die aan het graf waren vastgelijmd, bleken plots verdwenen. “Wat een schande! Wie doet nu zoiets?”, klinkt het op Facebook naast een foto van het leeggeroofde graf. Marina schrijft zeer verdrietig en kwaad te zijn. Ze was woensdagavond niet bereikbaar voor commentaar.

Charmezanger Eddy Wally, die in 2016 overleed ten gevolge van een hersenbloeding, zou woensdag 91 jaar zijn geworden. Marina is zijn enige dochter. Ook zij probeerde afgelopen decennia een carrière als zangeres uit te bouwen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

[ad_2]

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230712_97658183