Man ligt vijf maanden dood in flat in Den Bosch

[ad_1]

De politie heeft zaterdagmorgen een dode man gevonden in zijn flatwoning in Den Bosch. Hij blijkt ruim vijf maanden geleden te zijn overleden aan een natuurlijke dood, meldt de politie op Facebook. “Niemand verdient het om zo lang onopgemerkt te blijven”, aldus de politie die mensen oproept zijn of haar buren soms in de gaten te houden. “Sociale controle is belangrijk. Zeker bij oudere mensen of mensen die zich als kluizenaar gedragen.”

In de Facebookpost wordt gewezen op signalen de erop kunnen duiden dat er iets niet in de haak is. “Merkt u dat uw buurman of buurvrouw plots geen geluid meer maakt, niet meer naar buiten komt, afspraken niet nakomt en/of dat de brievenbus voller en voller wordt. Neem dan het zekere voor het onzekere en bel 0900-8844.”

Door goed op elkaar te letten, kunnen dit soort schrijnende gevallen worden voorkomen, aldus de politie. “Want jaarlijks wordt er wel ergens een overleden persoon aangetroffen waarvan de signalen al duidelijk waren, maar het sociale vangnet niet goed werkte.”

Lees ook: 

Dode en drie gewonden door luchtaanval op Kiev

Door: Redactie[ad_2]

https://wnl.tv/2023/05/28/man-ligt-vijf-maanden-dood-in-flat-in-den-bosch/