Low budget cadeautips voor elke gelegenheid

[ad_1]


Het is niet altijd gemakkelijk om een goed cadeau te vinden. Soms is het zelfs een enorme struggle en heb je geen idee waar te beginnen. Bovendien wordt het elke keer lastiger. Probeer maar eens elk jaar een mooi en origineel cadeau voor je grootmoeder te bedenken. Uiteindelijk zijn de ideeën gewoon op. Tel daar ook nog eens bij op dat je geen oneindig budget hebt. Dat hoeft in principe niet uit te maken, want een goed cadeau hoeft niet duur te zijn. Toch zorgt het wel voor enkele beperkingen en maakt het je zoektocht misschien een tikkeltje lastiger.


Maar wat zijn nu echt leuke low budget cadeautips voor elke gelegenheid? In dit artikel geven we de nodige tips & inspiratie.


Bloemen


Bloemen, moeten we eigenlijk nog meer zeggen? Bijna iedereen wordt gelukkig van een mooie bos. Het is een tijdloos en universeel cadeau. Geschikt voor elke gelegenheid. Voor een verjaardag, om iemand sterkte of beterschap te wensen of gewoon zomaar, om te laten zien hoeveel je van deze persoon houdt. Bovendien kun je bloemen zo duur maken als je zelf wilt. Er zijn bossen van meer dan vijftig euro, maar ook bossen die niet duurder worden dan een tientje. Bloemen laten bezorgen is ook nog eens mogelijk, zelfs bij een kleine bos. Zo geniet je altijd van een perfect cadeau op het perfecte moment.


Maak zelf een kaart


Tegenwoordig is het voor de meeste mensen de normaalste zaak van de wereld om online even snel een kaart te versturen. Meestal door snel een berichtje te typen. En soms worden er zelfs helemaal geen kaarten meer verstuurd, maar kiest men er gewoon voor om een ‘appje’ te sturen. Niet echt persoonlijk dus.

Jij kunt het verschil maken door geheel zelf een kaart te maken. Neem er echt eens de tijd voor om iets te ontwerpen en schrijf een handgeschreven bericht. Denk goed na wat je met de ander wil delen. Bijvoorbeeld hoeveel deze persoon voor je betekent. Lieve woorden doen het altijd goed en zijn veel waardevoller dan elk ander (duur) cadeau.


Organiseer een feest


Is jouw dierbare bijna jarig of is er een andere reden om eens goed te feesten? Dan kun je dit natuurlijk ook als cadeau geven. Organiseer zonder zijn medeweten een feest. Zorg ervoor dat iedereen zelf wat lekkers meeneemt en verdeel op die manier de kosten. Zo hoeft niemand hier heel veel geld aan uit te geven en wordt het een feest om nooit te vergeten.


Samen een dagje weg


Mensen worden steeds drukker. Misschien herken jij jezelf daar ook wel in. Wil je een afspraak maken met vrienden? Dan duurt het vaak weken tot zelfs maanden voordat er een geschikte datum gevonden kan worden. Balen, want die tijd samen is juist zo ongelooflijk kostbaar. Je kunt hem of haar dan ook geen mooier cadeau geven door gewoon al een dagje weg in te plannen. Alleen jullie twee. Genieten van elkaars gezelschap. Daar kan geen cadeau tegenop.[ad_2]

https://www.goedkoop.nl/vrije-tijd/cadeaus/low-budget-cadeautips-voor-elke-gelegenheid