Houtvenne maakt zich klaar voor zomerkermis: ambiance, attracties, muziek en mosselen (Hulshout)

[ad_1]

Themabeeld.© rr

Houtvenne

De jaarlijkse zomerkermis strijkt van zondag 23 tot dinsdag 25 juli neer in Houtvenne (Hulshout). Naast de kermistattracties staan er verschillende concerten op het programma. Fanfare De Vredegalm serveert ook weer fanfaremosselen. Zondagavond speelt coverband Donkey Shot een thuismatch. Maandag is Studio90 aan de beurt in parochiezaal Centrum. Een dag later bestormt Vloms er het podium.

Coverband Donkey Shot heeft in de streek waarschijnlijk nog weinig introductie nodig. De bandleden uit Putte, Tessenderlo, Ramsel, Heist-op-den-Berg en Houtvenne gooien groovy riffs, een vleugje nostalgie en een aftreksel van de betere rock samen in de blender.

Parochiezaal Centrum in Houtvenne.© Gemeente Hulshout

Studio90 brengt op zijn beurt originele covers van nummers die de muzikanten geweldig vonden als kind. In Houtvenne spelen ze een akoestische set. “Denk bijvoorbeeld aan Eurosong for Kids of Spring”, luidt het. “Het Hagelandse duo Vloms, ofwel Bram Beynen en Sander Claes, brengt uitsluitend Nederlandstalige nummers en covers.”

Donkey Shot begint er zondag aan om 20u. Studio90 speelt maandag om 18.30u. Vloms is dinsdag aan de beurt om 20.30u. Ook Koninklijke Fanfare De Vredegalm is weer van de partij. Ze serveren opnieuw mosselen, sfeer en ambiance op de site Schoolstraat.

[ad_2]

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230720_92732019