‘Doctor Love’ Robert ten Brink over Valentijnsdag

[ad_1]

De één vindt het vooral een commercieel feest, de ander pakt wél flink uit: het is Valentijnsdag, de dag waar de liefde centraal staat. Doctor Love Robert ten Brink is in ieder geval van mening dat de traditie op 14 februari in stand gehouden moet worden. “Het is natuurlijk ook een soort cadeautjesdag geworden, maar je kunt het ook veel simpeler houden”, adviseert hij in Goedemorgen Nederland op NPO 1.

Dit kun je simpelweg doen “door degene van wie je echt houdt te vertellen hoe bijzonder diegene voor je is”, zegt hij. “En hoe fantastisch het is om het leven samen te delen.” Traditioneel gezien is Valentijnsdag de dag waarop je je onbereikbare, stille of geheime liefde moet laten weten hoe je over diegene denkt. “Dat zou ik ook zeker doen, als dat het geval mocht zijn”, zegt Ten Brink.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Het Misdaadbureau

In de nieuwste aflevering van de WNL-podcast Het Misdaadbureau blijkt dat bloemen niet alleen populair zijn onder geliefden op Valentijnsdag. Criminelen zijn er gek op: ze verstoppen drugs in bloemenkarren om ze zo vanuit Nederland door heel Europa te verspreiden.

Welke duistere wereld gaat schuil achter de bloemenveilingen? Cocaïnehandel, oplichting, arbeidsuitbuiting, smokkel van wapens en witwaspraktijken: de romantiek is vaak ver te zoeken.

Luister de podcast nu via Spotify:


Of luister en abonneer via je favoriete podcast-app.

Heb jij een vraag, tip of verhaal? Stuur deze dan in een audiobericht op WhatsApp naar de redactie van Het Misdaadbureau op 06 57 83 28 94. Wie weet wordt jouw vraag behandeld in de volgende uitzending!

Scan de QR-code om dit nummer op te slaan:

Whatsapp WNL Misdaadlijn QR Code

Lees meer:

Burgemeesters: meer geld en agenten nodig om drugscriminaliteit op bloemenveiling tegen te gaan 

Door: Redactie[ad_2]

https://wnl.tv/2023/02/14/doctor-love-robert-ten-brink-over-valentijnsdag-vertel-diegene-van-wie-je-houdt-hoe-bijzonder-diegene-is/