Djamila Celina heeft iets wat niemand anders heeft

[ad_1]

In het online programma ‘Dit heeft Niemand’ bezoekt Valerio Zeno miljonairs die in het bezit zijn van iets dat níemand anders heeft. Eén van hen is Djamila Celina, die een wel heel bijzonder kledingstuk wist te bemachtigen. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Beyoncé droeg het tijdens haar bruiloft…

Crazy in love

Djamila Celina is een bezige bij. Ze timmert hard aan de weg als zangeres, model en influencer en is binnenkort te zien in Videoland-serie ‘The real housewives of Amsterdam’. Daarnaast reist ze als dj de hele wereld over en bracht ze onlangs haar nieuwe track Rich Girl uit. Tussen de bedrijven door trouwde ze een paar jaar geleden met haar grote liefde Johannes, op het romantische Mallorca. In de bruidsjurk van – je gelooft het nooit – Beyoncé! “Het was fantastisch, helemaal sexy en Crazy in Love.”

Als gegoten

Hoe ze dat voor elkaar kreeg? “Ik was bruidsjurken aan het passen in een exclusieve bruidswinkel, tot ze mij ineens vroegen of ik misschien interesse had in de trouwjurk van Beyoncé. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ze lieten de jurk overkomen vanuit Amerika en toen ik ‘m voor het eerst aantrok was hij veel te groot, maar na de nodige aanpassingen zat hij als gegoten.”

Pronkstuk

Zelf is Djamila groot fan van Beyonce. Het trouwen in de jurk was voor haar dan ook een droom die uitkwam. “Zij is echt een icon. Ik denk dat iedereen stiekem fan is van die vrouw”, zegt Djamila, die de jurk na haar bruiloft een mooi plekje in huis gaf. “Hij hangt op een hele chique mannequin en mijn kast is eromheen gebouwd. Het is echt het pronkstuk van mijn kledingkamer.”

Wat wil jij dat niemand anders heeft? 

Wat doe je als je al het geld van de wereld hebt en van gekkigheid niet meer weet wat je ermee moet doen? Dan koop je iets dat echt uniek is! In de serie Eurojackpot Dit Heeft Niemand gaan we op bezoek bij miljonairs die iets hebben dat niemand anders heeft.

Eurojackpot.nl 18+ speel bewust

Voor het organiseren van Eurojackpot is vergunning verleend door de Kansspelautoriteit.

Dit artikel kwam tot stand in opdracht van Eurojackpot en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van RTL Nieuws.

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/media/artikel/5340411/djamila-celina-bemachtigde-jurk-beyonce