Deze superzachte kattenmand is ecologisch, duurzaam én stijlvol

[ad_1]

Dit type kattenmand lijkt van een afstandje op een grote kiezel, maar is eigenlijk een heerlijk wollen holletje. Katten vinden het over het algemeen erg fijn om op een beschut plekje te liggen, dus zo’n coconnetje is ideaal. 

100% schapenwol

De kattenmand wordt in vele varianten en kleuren aangeboden door verschillende fabrikanten, maar kies je voor de duurzame variant, dan is deze van 100% natuurlijk schapenwol gemaakt, eventueel met natuurlijke kleurstoffen. Een groot voordeel van wol is dat het ontzettend lang mee gaat, waardoor de mand extra duurzaam is. Bovendien is wol ook nog eens van nature zelfreinigend. 

Het product wordt volledig handgemaakt uit biologisch vilt, oftewel een niet-geweven stof waarbij de wolvezels in elkaar zijn gehaakt. Het vilt is een ecologische, duurzame en 100% biologisch afbreekbare stof.

Heerlijk holletje voor katten

Zoals we al schreven vinden katten het heerlijk om in een behaaglijk holletje te kruipen, om hierin te slapen of zich gewoon even terug te trekken. Maar ze kunnen uiteraard ook gewoon lekker óp de mand liggen, aangezien het een flexibele stof is die zich vormt naar de kat. Door het superzachte materiaal is het een comfortabele plek om in (of op) te liggen. 

Bonus: stijlvol in elk interieur

Naast dat het een fijne plek is voor je katten, staat het ook nog eens mooi in je interieur. Door de vorm en het materiaal en de (meestal) natuurlijke kleuren past het perfect bij de woontrends van dit jaar; rond, organisch, duurzaam en natuurlijk.

De duurzame kattenholletjes zijn op veel plekken verkrijgbaar, zowel online als offline. Zo bestaan er zelfs speciale online dierenwinkels die zich richten op duurzame of ecologische benodigdheden voor je huisdieren. 

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/wonen/artikel/5366571/deze-superzachte-kattenmand-ecologisch-duurzaam-en-stijlvol