De Moeite Waard?!: Het geflipte huis van Ge-An en Klaas

[ad_1]

Ge-An en Klaas zijn de eerste klussers die samen het ‘flipavontuur’ aangaan in het nieuwe programma ‘De Moeite Waard?!’. Dit handige en ondernemende stel heeft namelijk de droom om een klushuis volledig te flippen en het vervolgens te verkopen met ook hopelijk een beetje winst. Hiervoor moeten ze wel maandenlang slopen, klussen, stuken én er behoorlijk wat eigen geld in steken. En dat allemaal naast hun drukke banen en hun gezin. Zou jíj dat De Moeite Waard vinden? In de video vind je alle feiten en cijfers op een rij.

De Friese Ge-An en Klaas nemen de proef op de som in het programma De Moeite Waard?! Want buiten het feit dat ze klussen erg leuk vinden en continu dingen bijleren zien ze hier ook een uitdagende toekomst in. Ze zijn namelijk van plan hier hun fulltimebaan van te maken, mits het eerste project succesvol blijkt te zijn. Alleen dan wel in Portugal.

De Moeite Waard?! Wat vind jij?

01:19

Maar eerst… gingen ze vol aan de bak in het Overijsselse Steenwijk! Ze kregen hierbij wat handige tips en adviezen van aannemer en interieurontwerper Bob Sikkes, bekend van Kopen Zonder Kijken. Al namen ze lang niet al zijn adviezen aan en vaarden ze geheel hun eigen koers. Mét resultaat! Maar was het ook de moeite waard?!

Voor meer artikelen van RTL Wonen, klik hier:

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/wonen/artikel/5385979/de-moeite-waard-het-geflipte-huis-van-ge-en-klaas