Dader van ‘walgelijke’ poepactie op Mallorca laat van zich horen

[ad_1]

De 25-jarige Nederlander die afgelopen dinsdag poepte op een slapende man op vakantie-eiland Mallorca heeft “ongelofelijk veel spijt” van zijn “vernederende en walgelijke” actie. Dat meldt het AD. Door de stroom aan doodsbedreigingen als reactie op het filmpje dat de hele wereld rondgaat, doet hij al dagen geen oog dicht. “Ja, ik ben de dader. En ik word nu heel hard gestraft.”

Hij durft amper nog naar buiten, de ‘hoofdrolspeler’ van de poep-video die sinds dinsdagmiddag viral gaat en massaal wordt veroordeeld. “En terecht dat het wordt veroordeeld”, is het eerste wat hij roept. “Ik héb het ook gedaan en het ís walgelijk, vernederend, vreselijk. Alles wat ze zeggen klopt. Daar wil ik alle verantwoordelijkheid voor nemen.”

“We zaten op diezelfde rand als waar die slapende man lag. Iemand riep, poep op hem”, zegt de 25-jarige dader. “En op dat moment leek dat heel grappig. Dus ik deed dat.” Een man buiten de vriendengroep filmde het hele tafereel en deelde het via Snapchat. “Dat wist ik niet.”

De video werd verspreid op sociale media en ook opgepikt door media. Het incident vond plaats op de laatste dag van de vakantie van de man. Samen met zeven vrienden was bij op Mallorca. Hij zou volgens het gesprek dat hij voerde met AD dertig biertjes en twintig shotjes op hebben toen hij op de stenen rand zat tussen het strand en de boulevard van badplaats El Arenal en vervolgens poepte op de slapende man.

Lees meer:

Waarom slaan jongeren door op vakantie? ‘Een periode van onbezonnenheid, ongeremdheid en ontregeling’

Door: Manon Immerzeel[ad_2]

https://wnl.tv/2023/07/23/dader-van-walgelijke-poepactie-op-mallorca-laat-van-zich-horen/