Contrair Open Air tovert OLT Riverierenhof één dag om tot openluchtclub (Antwerpen)

[ad_1]

Het OLT zal er zaterdag een beetje anders uitzien.© Koen Bauters

Deurne

Alternatief muziekfestival Contrair Open Air strijkt zaterdag voor het eerst neer in het openluchttheater van het Rivierenhof in Deurne. Het gerenommeerde Antwerpse evenement pakt er opnieuw uit met een fijne affiche. Met Antal en Hunee staan twee van ’s werelds meest gerespecteerde ‘selectors’ zij aan zij achter de decks. AliA en DTM Funk vormen dan weer een ijzersterk Belgisch duo.

Na succesvolle edities aan het Noordkasteel en eentje aan de Ekerse Putten strijkt Contrair Open Air nu neer in het Rivierenhof in Deurne. De vierde editie van het festival is kleinschaliger dan vorige zomer, maar daarom zeker niet minder de moeite waard.

Sfeerbeeld vanop de vorige editie van Contrair Open Air.© Patrick De Roo

Contrair heeft een patent op knappe scenografie en zal dat ongetwijfeld opnieuw bewijzen in het halfrond van het OLT. Voorts belooft de organisatie ook drinken en eten om duimen en vingers bij af te likken.

Wie na het openluchtfeest nog niet is uitgedanst, heeft gelukt. Contrair Open Air ‘By Night’ zet de feestelijkheden nog enkele uurtjes voort in nachtclub Ampere. Met Joy Orbison en Lone (Live) strikte de organisatie twee spraakmakende Britse headliners. Zij krijgen het gezelschap van Antwerpse dj’s Rick Baguette, Rozevelt en A Local Hero.

Wie erbij wil zijn, haast zich best naar de website www.contrair.be, want de laatste tickets vliegen de deur uit. (lava)

[ad_2]

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230714_94544497