Blik op de Week van WNL In de Kantine

[ad_1]

Het was de week van het uitblijvende landbouwakkoord, de overstromingen in Italië en de rellende AZ-supporters. Dit en meer hoor je in Blik op de Week van het radioprogramma WNL In de Kantine.

Fidan en Wieger ontvangen aan de stamtafel:

  • Strafrechtadvocaat Willem Jan Ausma over het Marengo-proces dat afgelopen week hervat is. En hij is bezig met een positief alternatief voor Twitter.
  • Petra Kok van TUI Nederland schuift aan en vertelt meer over de vakantie. Kunnen we nog wel weg en waar moeten we naar toe deze zomer?
  • De jeugdige Erik en Henrieke van den Dool van de serie Bij Ons op de Boerderij, kiezen ondanks de strenge landbouwregels voor een toekomst op de boerderij
  • Met politiek journalist van het AD Hans van Soest bespreken we de afgelopen week.
  • En cabaretier Marcel Verreck is er met zijn column.

Wil jij bij deze uitzending zijn? Dat kan! Iedere zaterdag is publiek welkom in De Doelen Studio in het hartje van Rotterdam. Je kunt vanaf 16.00 binnenlopen, en de gesprekken live bijwonen onder het genot van een hapje en een drankje. Tot ziens!

Door: Redactie[ad_2]

https://wnl.tv/2023/05/20/uitblijvend-landbouwakkoord-rellende-az-supporters-en-overstromingen-in-italie-blik-op-de-week-van-wnl-in-de-kantine/