Aflevering 54 | 28 april 2022

[ad_1]

Koken met Hugo: Kroatische visstoof met krokante polenta

Hugo neemt ons vandaag mee naar Kroatië en maakt een Kroatische visstoof met krokante polenta. Oorspronkelijk wordt Polenta veel in Italië gegeten, maar dus ook in Kroatië. Wil je dit recept zelf uitproberen? Lees het hier!

Metamorfose [2/2]

Jeremy en Maaike kregen het maar niet voor elkaar om van hun tuin een droomtuin te maken. Daarom hebben ze de hulp van Tom ingeschakeld. Hun wens? Een mediterrane tuin! Tom heeft al het een en ander in de tuin gedaan en legt er vandaag de laatste hand aan. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het hier! Heb je items gezien die niet kunnen ontbreken in jouw tuin? Shop ze hier!

DIY: Zo upcycle je een tweedehands kast

Van veel tweedehands meubels is de kwaliteit nog hartstikke goed, maar ze passen vaak niet helemaal meer in de stijl van nu. Martine weet daar wel raad mee en laat zien hoe je zo’n tweedehands kastje kunt upcylen. Kijk hier hoe je dat zelf kunt doen.

Binnenkijken bij…

Britt en Bas wonen in Rotterdam in een vrijstaande woning. Je zou dan misschien denken aan een groot huis, maar het tegenovergestelde blijkt waar. Ze wonen in een tiny house. Ze hebben hun hele huis zelf ontworpen en gebouwd. Wil je weten hoe het eruitziet? Kijk de aflevering dan hier terug!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 54

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5303644/eigen-huis-en-tuin-lekker-leven-s4-a54