Aflevering 53 | 27 april 2022

[ad_1]

Koken met Hugo!

Hugo maakt vandaag iets wat hem aan de koning doet denken: kroketjes! Hij heeft deze namelijk wel eens live met de koning samen gegeten. Dit keer maakt hij ze vegetarisch. Daarnaast gaan we oud-Hollands koekhappen, want Hugo gaat verse kruidkoek maken. Dat wordt smullen! Wil je deze lekkere hapjes zelf ook maken? Lees hier het recept!

Metamorfose [1/2]

In Zaandam is de tuin van Jeremy en Maaike nog verre van hun droomtuin te noemen. Ze hebben er samen al van alles aan gedaan, maar het lukt ze maar niet om die laatste stappen te zetten. Daarom hebben ze de hulp van Tom ingeschakeld. Bekijk hier hoe de eerste stappen van de metamorfose worden gemaakt, morgen zie je het eindresultaat! 

Keramieken beeldjes

José is in het dagelijks leven politieagente, maar in haar vrije tijd doet ze iets compleet anders. Ze staat dan namelijk in haar eigen atelier waar ze prachtige keramieken beeldjes maakt. Hier zie je hoe ze dat doet.

Binnenkijken bij…

Het huis dat Eva en Rocky kochten was niet meer van deze tijd. Ze hebben het met de verbouwing groter, duurzamer en vooral mooier gemaakt. En het eindresultaat mag er zijn! Check het fragment hier. 

Hangoorkonijntjes

Dierenarts Piet heeft vandaag twee hele zachte dieren meegenomen naar de studio, namelijk konijntjes. Hij gaat ons van alles vertellen over hangoorkonijnen en wat het verschil is met gewone konijnen. Lees hier alles wat je daarover moet weten!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 53

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5303638/eigen-huis-en-tuin-lekker-leven-s4-a53