Aflevering 52 | 26 april 2022

[ad_1]

Koken met Hugo: Garnalen met broccoli en fruitsalade met kardemomsuiker

Vandaag houdt Hugo het lekker makkelijk. Hij gaat een lekker garnalengerecht maken en als dessert een simpele fruitsalade. Zelf ook dit recept maken? Lees het hier!

Metamorfose [2/2]

Patrick en Roy zijn gisteren al flink bezig geweest in de slaap- en werkkamer in Hoorn. De kamer heeft een goede lik verf gekregen en er staat een roomdivider in. Vandaag leggen ze er de laatste hand aan. Bekijk hier het eindresultaat! Heb je leuke items gezien? Shop ze hier!

Natuur is meer dan schoonheid

Tirza uit Rotterdam weet van alles over de natuur. Ze houdt zich er dan ook voortdurend mee bezig. Vandaag laat ze zien dat je verschillende planten en kruiden gewoon uit de open natuur kunt halen om ze te gebruiken in gerechten. Kijk hier het fragment terug.

Binnenkijken bij…

Nathalie woont samen met haar gezin in een pand dat ooit een kruidenierswinkel is geweest. Al jaren was ze verliefd op het huis en toen ze het eindelijk kochten, zijn ze gelijk aan de slag gegaan. Benieuwd naar hoe het er nu uitziet? Bekijk het hier.

Inzamelen voor het goede doel

Inzamelacties zijn natuurlijk van alle tijden, maar toch vinden veel mensen het nog lastig om te bepalen wat je wel en niet kunt inzamelen. Opruimcoach Galit geeft handige tips voor het inzamelen van spullen voor een goed doel.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 52

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5303154/eigen-huis-en-tuin-lekker-leven-s4-a52