Aflevering 5 | 18 februari 2022

[ad_1]

Koken met Hugo!

Het is de eerste vrijdag van het nieuwe seizoen en dat betekent natuurlijk dat het weer tijd is voor een lekkere borrelplank! Hugo is onlangs op wintersport geweest in Frankrijk waar hij op het idee kwam om een Franse wintersport borrelplank te maken. De plank bestaat uit – hoe kan het ook anders – een Franse uiensoep, tartiflette en kleine appeltaartjes. Hiervan loopt het water je toch in de mond? Bekijk het recept hier!

Binnenkijken bij…

Miranda en Bas werden drie jaar geleden verliefd op een jaren ’70 huis. De woning was nog verre van af. Eigenlijk was er alleen sprake van vier muren, een dak en de fundering. Toch begonnen zij vol goede moed aan de verbouwing ondanks dat Miranda hoogzwanger was. Benieuwd hoe hun droomhuis er nu uitziet? Bekijk het hier terug!

Alles wat je moet weten over de kweekkas

In de tuin van de boerderij heeft Tom nóg een fijne werkplek, namelijk een kweekkas! De tulpenboer geeft vandaag tips en trucs over het gebruik van een kas. Ook laat hij het begin zien van hoe de kas wordt ingericht. 

Klein maar fijn

Dat je huis niet heel veel vierkante meters heeft betekent niet dat je niet gezellig kunt wonen. Carla kocht 33 jaar geleden haar droomhuis. Een klein probleempje het huis is erg klein… Toch hield dit haar niet tegen en heeft ze er een heerlijk warm nest ervan gemaakt. Ze laat in de aflevering zien hoe ze dit heeft gedaan.

Tips voor het thuiswerken

Wie veel thuiswerkt kent het wel: werk en privé lopen door elkaar heen. Maar hoe zorg je ervoor dat dit toch enigszins gescheiden blijft? Lian geeft handige tips om de balans tussen die twee gemakkelijker te maken. Kijk hier de tips terug.

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5288151/eigen-huis-en-tuin-lekker-leven-s4-a5