Aflevering 44 | 14 april 2022

[ad_1]

Koken met Sandra!

Sandra is gek op mosselen en omdat het donderdag is, is dit een perfect pre-weekend gerecht. Ze gaat heerlijke mosselsoep maken met groenten én ze maakt biermuffins. Het klinkt misschien gek, maar het smaakt verrukkelijk! Zelf ook dit recept proberen? Lees het hier!

Metamorfose (2/2)

De hond van het gezin in Almere is een ontzettende graver en vindt het leuk om de tuin helemaal overhoop te halen. Mirjam weet niet wat ze nu moet met de tuin. Om het huis heen ligt een prachtig natuurgebied en Mirjam wil dit graag terugzien in haar mooie strandtuin. Tom is al flink aan de slag geweest en vandaag zet hij de puntjes op de i. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het hier! En zijn de gebruikte items ook een must have voor jouw tuin? Shop ze hier!

Binnenkijken bij…

Sofie en haar man zijn gek op oude huizen. Daarom zijn ze dan ook verliefd geworden op een karakteristieke herenboerderij in Hillegom. Met het omgooien van het interieur heeft Sofie er haar eigen draai aangegeven. Zij en de rest van het gezin zijn trots op het eindresultaat en de uitstraling van hun huis. Benieuwd naar de herenboerderij? Kijk hier het fragment terug.

DIY: Zo maak je een handig speelkarretje

Aan speelgoed is er vaak geen gebrek, maar aan opbergruimte wel. Ouders kennen het wel: de kids zijn klaar met spelen en nu ligt de kamer vol met speelgoed. Martine heeft hier een heel leuk en handig idee op bedacht, namelijk een opberg speelkarretje. Zo kunnen de kinderen al spelend hun speelgoed opruimen. Benieuwd hoe je dit maakt? Bekijk hier de hele DIY.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 44

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5300449/eigen-huis-en-tuin-lekker-leven-s4-a44