Aflevering 43 | 29 maart 2023

[ad_1]

Koken met Hugo: Gegrilde andijvie met Hollandaise én yoghurt met rabarbercompote

Vandaag keer bereidt Hugo andijvie op de ‘ongewone’ manier, hij grilt de groente namelijk met een hele snelle en simpele hollandaisesaus én crispy aardappels met rozemarijn. Om het gerecht af te toppen, een heerlijk toetje met rabarbercompote! Dat wordt hoe dan ook genieten! Hier vind je het recept terug, kook je mee?

Tuinmetamorfose 1/2

Tom en het tuinteam beginnen aan de verbouwing van een dakterras in Nieuw-Vennep. Caroline en Cliff dromen van een dakterras met een mediterrane en chique uitstraling. Het gezin zou graag meer groen willen zien, nu is het nog een grauwe vlakte. Cliff hoopt op mooie grote bomen en Caroline ziet graag een dakterras in Ibiza stijl. Tom en het tuinteam zijn druk aan het werk gegaan. Wil je zien hoe ze het aanpakken? Bekijk hier de aflevering terug (aflevering 43 van seizoen 5) om te zien hoe ze van start gaan. Morgen zie je het eindresultaat! 

Binnenkijken in een oude verbouwde stal

Gerard en Vibeke (@van.stal.naar.woonboerderij) wonen in Loosdrecht in hun bijzondere woning. Ze hebben een oude koeienstal namelijk verbouwd tot prachtige woonboerderij. De boerderij met stal gaat al vijf generaties mee in de familie van Gerard. Nu heeft hij de stal eigenhandig omgebouwd tot een waanzinnig woonhuis. Gerard is meubelmaker en Vibeke interieurstylist, dus met deze twee kwaliteiten bij elkaar hebben zij hun absolute droomhuis kunnen maken. Wil jij inspiratie opdoen aan deze te gekke woonboerderij? Kijk dan hier de aflevering terug (aflevering 43 van seizoen 5)!

Dromenvangers van Regina

Regina (@tijdvooreenworkshop) uit Alkmaar heeft een grote passie voor knutselen en laat zien hoe je zelf een dromenvanger kunt maken. Wil je zien hoe? Bekijk hier nog eens de aflevering terug (aflevering 43 van seizoen 5).

Terrariumdieren van Floris

Dierenarts Piet is bezig met goede daden verrichten voor de dieren in Thailand, dus daarom is dierenexpert Floris Göbel naar de boerderij gekomen om het een en ander te bespreken over hele bijzondere diertjes. Wegens een leuke kijkersvraag vertelt hij je welke dieren je kunt houden op je (slaap)kamer! Floris heeft een wandelende tak, een Afrikaanse reuzenmiljoenpoot en een Afrikaanse reuzenslak meegenomen naar de boerderij. Wil jij zien of deze diertjes jouw interesse wekken? Kijk de aflevering terug of lees hier terug wat er zo bijzonder is aan deze dieren en waarom ze geschikt zijn om op je kamer te houden. 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 43.[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5373471/lekker-leven-aflevering-543