Aflevering 43 | 13 april 2022

[ad_1]

Koken met Sandra!

Sandra maakt voor ons vandaag een Nigeriaanse rijstschotel met een saus van paprika en tomaat. Daarnaast gaat er nog een lekker en flink pitje door, namelijk madame jeanette pepers. Om het af te maken, gaat Sandra ook nog gebakken bananen maken. Wil jij dit zelf ook maken? Lees het recept hier!

Tuinmetamorfose (1/2)

Tom gaat vandaag aan de slag in een mooie strandtuin in Almere. Mirjam had in haar tuin een mooie grasmat gelegd, maar toen haar hond Sam erbij kwam, veranderde haar grasmat in een graafparadijs. Ze wil graag de natuur uit haar woonomgeving door laten lopen in haar tuin, maar weet niet hoe ze dit moet realiseren met een hond als Sam. Benieuwd naar de oplossingen die Tom hiervoor heeft? Bekijk hier wat Tom z’n plannen zijn en hoe hij van start gaat. Morgen zie je het eindresultaat! 

Een groot eierfestijn

Nina en Lois doen samen heel veel met interieur. En daarbij hoort natuurlijk ook het versieren van de paastafel. Ze wilden graag iets unieks neerzetten en laten zien hoe je zelf deze unieke paasdecoraties kunt maken. Wil je dit nou ook doen voor jouw paastafel? Check het hier!

Binnenkijken bij…

Anna heeft drie jaar geleden haar appartement in Amsterdam gekocht. Het voelde een beetje verouderd en studentikoos. Maar na een verbouwing heeft Anna helemaal haar eigen unieke stijl naar voren laten komen. Benieuwd naar hoe het eruitziet? Kijk hier het fragment terug.

Adopteren

Stel je gaat een hond adopteren: Neem je dan een pup of neem je een jongvolwassen hond? Dierenarts Piet heeft het in de aflevering over de voordelen van een pup tegenover de voordelen van een jongvolwassen hond. Daarbij heeft hij vandaag hond Kik meegenomen naar de studio. Kik is nog op zoek naar een fijn gezinnetje. Meer lezen over de adviezen van Piet én over Kik? Lees het hier!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 43

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5300197/eigen-huis-en-tuin-lekker-leven-s4-a43