Aflevering 42 | 12 april 2022

[ad_1]

Koken met Hugo: Makkelijke en snelle Hainankip met groenten en rijst

Vandaag houden we het nog even lekker simpel. Hugo gaat namelijk een makkelijke versie maken van Hainankip. Daarnaast maakt hij rijst met groenten om erbij te serveren. Met een half uur zit je gezellig aan tafel! Benieuwd hoe je dit zelf kan maken? Lees hier het hele recept.

Metamorfose (2/2)

De kamer van de 7-jarige Lucas uit Zoetermeer heeft al heel wat verandering gezien. Papa Dave en mama Linda hopen dat – met deze metamorfose – Lucas de kamer na een paar jaar nog steeds tof vindt. Patrick en Roy leggen er vandaag de laatste hand aan. Hopelijk krijgt Lucas de kamer van zijn dromen! Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hier. Shop hier alle items!

Boeketinspiratie

Bloemen geven altijd een fijne sfeer aan je interieur. Waar je ze ook neerzet, het fleurt gelijk de boel op. En elk seizoen veranderen de kleurcombinaties. Van rood, bruin en geel in de herfst, naar paars, blauw en wit in de lente. Bloemist Stefan geeft tips en inspiratie voor het maken van mooie lente- en paasboeketten. Check ze hier.

Binnenkijken bij…

Wonen in een school? Het klinkt wat gek, maar Bianca en haar gezin doen het met veel plezier. Ze wonen in een oud, gerenoveerd schoolgebouw en hebben de boel flink verbouwd. Van buiten kan je het nog wel herkennen, maar van binnen heeft het een compleet nieuwe look gekregen. Benieuwd naar hoe het eruitziet? Kijk hier het fragment terug.

De buitenboel schoonmaken

Het tuinseizoen is weer van start, maar bij het ‘lente-klaar’ maken van de tuin, hoort natuurlijk ook schoonmaken. Van tuintegels tot bloempotten, huishoudcoach Zamarra geeft handige tips over hoe je dit milieuvriendelijk kunt doen.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 42

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5299675/eigen-huis-en-tuin-lekker-leven-s4-a42