Aflevering 41 | 11 april 2022

[ad_1]

Koken met Hugo: Gevulde pita’s met lamsgehakt én een Libanese salade

Het is weer maandag, dus we gaan weer lekker makkelijk koken vandaag. Hugo maakt vandaag pitabroodjes met gekruid lamsgehakt. Dit typisch Arabische gerecht laat onze tanden al wateren. Wil jij dit lekkere recept nou zelf maken? Lees hier hoe je dat doet.

Metamorfose (1/2)

De 7-jarige Lucas heeft allerlei wensen voor zijn nieuwe kamer. En zoals dat vaak gaat bij jonge kinderen veranderen die wensen regelmatig. Dat kan natuurlijk zorgen voor veel gedoe met verbouwen en herinrichten. De ouders van Lucas – Dave en Linda – hebben daarom maar één wens voor de kamer: Lucas moet hem over een aantal jaar nog steeds tof vinden. Patrick en Roy gaan ermee aan de slag. Bekijk hier hoe ze van start gaan, morgen zie je het eindresultaat! 

Buitenkijken bij…

Nassira plaatst geregeld foto’s van haar tuin op Instagram. Mensen reageren dan ontzettend verbaasd wanneer ze erachter komen dat Nassira en haar gezin gewoon in Amsterdam wonen. Waarom? Haar tuin ziet eruit als een prachtig Oosterse oase. Benieuwd naar hoe ze het heeft ingericht? Bekijk de aflevering hier terug!

Pijn bij het tuinieren?

Er komt een hoop fysieke inspanning kijken bij tuinieren, en dat kan op zijn tijd weer zorgen voor pijntjes en andere kwaaltjes. Fysiotherapeut Guido geeft je handige tips die je kunt gebruiken bij het tuinieren om zo rugpijn en andere klachten te voorkomen. Check die handige tips hier.

Passie voor koffie

Linda en Floris runnen met z’n tweeën een kleinschalige koffiebranderij. De liefde voor het branden van koffie ontstond toen de twee op vakantie gingen en daar een koffieplantage bezochten. Ze zijn ontzettend gepassioneerd over hun eigen bedrijfje. Check hier hoe dat gaat in zo’n branderij.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 41

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5299634/eigen-huis-en-tuin-lekker-leven-s4-a41