Aflevering 40 | 24 maart 2023

[ad_1]

Koken met Hugo: Lunchplank met bruschetta, salade met salami én een soufflé omelet

Dit keer heeft Hugo op vrijdag geen borrelplank voorbereid, maar wel een andere plank: een heerlijke lunchplank, perfect voor het weekend. De lunch bestaat uit een bruschetta met biet, een salade met salami én een kruidige soufflé omelet. Lees het recept hier en trakteer jezelf dit weekend met deze smakelijke lunch!

Van hooischuur tot woonhuis

Het is een hele klus om een schuur om te bouwen tot woonhuis, maar voor Jenny en Lennaert (@bakkerszaak) was dit het helemaal waard. Alles moest flink bewerkt worden en vervolgens hebben ze het helemaal naar hun smaak ingericht. Ze nemen je mee in hun nieuwe woning waar ze nu superblij mee zijn. Benieuwd? Je kunt het item hier terugkijken.

Tips van Tom: alles over citrusbomen

Tom behandelt vandaag een kijkersvraag over citrusbomen. Hij vertelt je alles wat er te weten valt over deze planten, welke varianten in Nederland vruchten krijgen én waar je allemaal op moet letten als je een citrusboom wil aanschaffen. Wil jij ook meer te weten komen over deze planten? Lees dan hier het artikel of kijk de aflevering terug!

Tips van een slaapcoach

Dit weekend gaat de zomertijd weer in. Dat betekent dat de klok één uur vooruit wordt gezet waardoor je iets minder lang kan slapen. Voor veel mensen kan dit best een aanslag zijn op het slaapritme. Mark (@mark.schadenberg) is slaapcoach en geeft je de beste tips zodat je kan blijven slapen als een roos. Heb je de aflevering gemist? Kijk het hier terug. 

De knusse boerderijtuin van Esther

Esther (@esthers.tuin) woont in een dijkwoning met een grote tuin. Ze noemt haar tuin ‘ecologisch rommelig’, aangezien het voor haar allemaal niet zo netjes of onkruidvrij hoeft te zijn. Daarnaast heeft ze ook nog ontzettend lieve geitjes in haar wei staan, wat het een echte boerderijtuin maakt. Heb jij de gezellige tuin van Esther gemist? Je kan het hier terugkijken!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 40.[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5372062/lekker-leven-aflevering-540