Aflevering 38 | 6 april 2022

[ad_1]

Koken met Hugo!

Vandaag bereidt Hugo een lekkere, vegan traybake met tofu en groenten. Hij laat in dit recept zien dat je eigenlijk alles van de broccoli kunt gebruiken. De roosjes worden namelijk verwerkt in de traybake en de stam in een salade. Benieuwd hoe hij dit gaat doen? Lees hier het gehele recept.

Tuinmetamorfose [1/2]

Manon en Nathalie hebben onlangs een huis gekocht en al volledig opgeknapt aan de binnenkant. Maar hoe ze de tuin gezellig moeten inrichten weten ze niet, daarom hebben ze de hulp ingeroepen van Tom. Bekijk hier hoe ze van start gaan, morgen zie je het eindresultaat! 

Binnenkijken bij…

Eva is van de stad naar het platteland verhuisd, aangezien ze behoefte had aan meer groen om zich heen. Maar… het huis dat ze had gekocht samen met haar vriend en kinderen was verre van af. Na een flinke verbouwing is het nu dan toch hun droomhuis geworden! Zie hier het resultaat.

Paashaasjes maken

Puck is textielvormgever en maakt over het algemeen fantasiefiguurtjes. Maar vandaag in de aflevering laat ze zien hoe ze paashaasjes maakt van spun cotton voor in de paastakken. Kijk hier het fragment terug.

Britse korthaar kat

Dierenarts Piet vertelt je vandaag alles over de Britse korthaar katten. Zo vertelt hij onder andere waar ze oorspronkelijk vandaan komen en wat hun kenmerken zijn. Je leest het hier terug. Wil jij nou zelf ook zo’n soort kat, kijk dan altijd eerst even bij het asiel. Daar zitten heel veel leuke katten die op dit moment nog geen baasje hebben.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 38

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5298874/eigen-huis-en-tuin-lekker-leven-s4-a38