Aflevering 36 | 4 april 2022

[ad_1]

Koken met Hugo: Heerlijke viscurry van makreel met mango-kokosijslolly’s als dessert

Vandaag kookt Hugo een heerlijke viscurry met makreel én een typisch lente toetje. Namelijk mango ijs met kokos, chili en witte chocolade. Wil je deze gerechten maken? Lees hier de benodigdheden en het stappenplan.

Metamorfose [1/2]

Maicel en Pascal wonen sinds anderhalf jaar in hun nieuwbouwhuis in Lelystad. Het is een splitlevelwoning, wat betekent dat hun woonkamer op de eerste verdieping zit. Ze hebben de hulp ingeroepen van Patrick en Lieke om hun woonkamer gezelliger te maken en de akoestiek te verbeteren. Bekijk hier hoe ze van start gaan, morgen zie je het eindresultaat! 

Buitenkijken bij…

Els woont al 20 jaar in haar woning midden in Amsterdam. Ze heeft een prachtige groene stadstuin gemaakt waar allerlei vogels, vlinders en insecten te vinden zijn. Benieuwd hoe het eruitziet? Bekijk hier het fragment.

Afvalverspilling

Hoe lekker zou het zijn als we geen afval meer zouden produceren. Een prachtige droom die we helaas niet kunnen waarmaken. Maar Mariëlle laat wel zien hoe je thuis zo min mogelijk afval kan produceren, zonder dat het je al te veel geld kost. Lees er hier alles over. 

Wandkleden

Theo maakt graag wandkleed kunstwerken. Dit doet hij met zijn weefgetouw in zijn atelier in Rotterdam. Wij namen een kijkje hoe hij te werk gaat!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 36

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5298331/eigen-huis-en-tuin-lekker-leven-s4-a36