Aflevering 36 | 20 maart 2023

[ad_1]

Koken met Hugo: Spaanse tortilla met spinazie en chorizokruim én avocado-citrussalade

Vandaag staat volledig in het teken van Spaanse gerechten. Daarom maakt Hugo een tortilla met spinazie en chorizokruim als hoofdgerecht en een avocado-citrussalade als bijgerecht. Allebei de gerechten zijn makkelijk klaar te maken én makkelijk te bewaren! Kook en eet je mee? Bekijk hier het recept.

Woonkamermetamorfose 1/2

Siska en Dick missen de gezellige, persoonlijke uitstraling in hun woonkamer. Ze willen graag wat meer sfeer en warmte en daarvoor hebben ze Martine en Jasper om hulp gevraagd. Het team is vandaag al lekker van start gegaan. Ben je nieuwsgierig naar de voortgang? Kijk dan hier de aflevering terug. Morgen zie je het eindresultaat! 

Een passie voor keramiek

Monique (@studiomeaux) is keramiste en dit is voor haar echt plezierig werk. Ze neemt je vol enthousiasme mee naar haar atelier in Den Bosch, waar ze allerlei items maakt van keramiek. Ze vertelt je alles over de veelzijdigheid van keramiek én ze laat ze zien hoe ze te werk gaat. Kijk hier de aflevering terug als je meer te weten wil komen over haar creatieve ambacht.

Een mediterrane tuin

Wim woont in Zeeland en is helemaal verliefd op de Middellandse Zee. Deze passie is dan ook duidelijk terug te zien in zijn prachtige tuin. In een eerdere aflevering namen we al een kijkje in zijn woning maar dit keer neemt Wim ons mee in zijn bijzondere tuin. Ben je benieuwd? Je kan hier het item terugkijken.

De beste zorg voor je gebit

Het is vandaag ook nog eens wereld mondgezondheidsdag en in het teken daarvan geeft mondhygiëniste Priscilla handige tips over hoe je jouw gebit de beste zorg kunt geven. Je gebit schoonhouden is erg belangrijk om ontstekingen, gaatjes en tanderosie te voorkomen. Wil je weten welke tips Priscilla geeft om dit zo goed mogelijk te doen? Kijk dan hier de aflevering terug!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 36.[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5371274/lekker-leven-aflevering-536