Aflevering 33 | 15 maart 2023

[ad_1]

Koken met Hugo: galette met appel, ui en brie én een groene salade

Hugo bereidt ook vandaag weer een heerlijk gerecht. Hij laat zien hoe je een Galette maakt met brie en appel én maakt daarbij echte groene salade met kappertjes en drie soorten sla. Wil je dit smakelijke recept nog eens teruglezen en zelf maken? Dat kan hier! 

Tuin metamorfose 1/2

Ferdi en Mendy wonen inmiddels al 4 jaar in Beverwijk. Sinds een half jaar zijn zij de trotse ouders van hun dochtertje. Nu binnen alles compleet is, mist het gezin alleen nog een sfeervolle tuin. Tom gaat aan de slag met het ontwerp, het wordt een knusse tuin in Oosterse sferen. Wil je zien hoe de tuinmannen aan het werk zijn gegaan? Kijk dan hier de aflevering terug (aflevering 33 van seizoen 5), morgen zie je het eindresultaat! 

Binnenkijken in een pand uit 1914

Eveliene (@volksbelangrezoord) woont samen met haar man Corné en twee zoons in Rijsoord. Ze wonen in het Volksbelang – een gebouw uit 1914 – die zij nu helemaal hebben omgetoverd tot een prachtige woning. De oude elementen zijn behouden, zoals de kerkramen en rondingen in de muren. Wil jij het te gekke huis van Eveliene en Corné zien? Bekijk de aflevering hier terug en haal er je inspiratie uit (aflevering 33 van seizoen 5)!

Knutselen met Renée

Renée (@atelier_renee) heeft een passie voor knutselen met duurzame materialen en geeft verschillende workshops aan kinderen, zoals mozaïeken maken of timmeren. Ze laat je zien hoe je een insect maakt, ter decoratie aan de muur of in een plantenbak. Ook knutselt ze een envelop uit mooi papier. Laat je inspireren om ook eens met je kind leuke creaties te maken en de aflevering hier terug (aflevering 33 van seizoen 5)!

Dieren van Piet!

Dierenarts Piet Hellemans heeft vandaag goudvissen meegenomen naar de boerderij. Hij behandelt dit keer namelijk de kijkersvraag: “zijn goudvissen eigenlijk wel zo makkelijk om te houden?”. Piet geeft hier uiteraard antwoord op én geeft handige tips en informatie over deze huisdieren en de verzorging die ze nodig hebben. Je leest het hier terug. 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 33.[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5370155/lekker-leven-aflevering-533