Aflevering 30 | 10 maart 2023

[ad_1]

Koken met Hugo: vegan brownies en appeltaart 

De hele week kookt Hugo al plantaardig, aangezien het de week zonder vlees, vis en zuivel is. Maar dit keer gaat Hugo lekker bakken! Hij maakt vandaag een brownie én een appeltaart, zonder gebruik te maken van dierlijke producten. Helemaal vegan dus! Wil je dit thuis uitproberen? Lees dan hier het recept.

De intensieve verbouwing van Laura en John

Toen Laura (@wonen.aan.de.loper) en John gingen verhuizen, wisten ze één ding zeker: ze wilden geen klushuis. Maar na enkele klusjes aan hun nieuwe jaren ’30 woning hadden ze de smaak te pakken en voor ze het wisten was er geen ontkomen meer aan. Na vier maanden non-stop verbouwen was het huis helemaal ingericht naar hun smaak, namelijk een hotel-chique sfeer. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de aflevering!

Kijkersvraag voor Tom

Als er iemand is die veel weet te vertellen over planten is dat onze Tom wel! In de aflevering van vandaag behandelt hij een kijkersvraag over grote kamerplanten. Wil je zelf ook meer te weten komen over hoe je deze het beste kunt onderhouden? Lees dan dit artikel eens!

Unieke portretten

Corrien (@stor.studio) brengt haar tijd graag door in haar atelier en maakt daar onder andere tassen van leer. En van de restproducten? Daar maakt ze unieke portretten van. Het is voor haar een droom die werkelijkheid is geworden. Benieuwd hoe ze dit doet? Kijk dan hier de aflevering terug!

De prachtige tuin van Angelique

Toen Angelique (@we.love.gardens) in haar nieuwe woning trok, was de tuin een puinhoop. De enorme tuin moest flink opgeknapt worden en Angelique pakte dit klusje vol enthousiasme aan! Al dat harde werk heeft een prachtige tuin opgeleverd. Benieuwd naar het resultaat? Je kunt het hier terugkijken.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 30.[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5369464/lekker-leven-aflevering-530