Aflevering 29 | 9 maart 2023

[ad_1]

Koken met Hugo: Een heerlijke Koreaanse stoof, Chinese kool en Kimchi!

Het is de week zonder vlees en Hugo bewijst vandaag opnieuw dat je heerlijk kunt avondeten zónder vlees. Vandaag maakt hij een Koreaanse stoof met tofu en paddenstoelen én een kimchi (gefermenteerde kool met andere groenten) als bijgerecht. Wil je deze gerechten zelf eens uitproberen? Lees dan hier het recept!

Tuinmetamorfose 2/2

In de aflevering van gisteren zag je al dat Tom van start ging in de ’tiny tuin’, de kleine tuin die bij Niels z’n tiny house hoort. Van de saaie betegeling maakte hij een supermooi terras én hij plaatste al een aantal mooie plantjes. Vandaag maakt hij de tuin af door een mooi schaduwplekje te creëren én een leuk insectenhotel te maken. De rest van de tuin wordt uiteraard ook prachtig aangekleed. Wil je het eindresultaat zien? Bekijk hier het eindresultaat of kijk hier de aflevering terug op Videoland. 

DIY: Een verborgen tv-meubel  

Oscar heeft een oude, houten kist van de kringloop meegebracht en gaat hier mooi meubel van maken waarin je de tv netjes kunt wegwerken. Hartstikke leuk én ook nog eens erg functioneel, zeker als je niet iedere dag naar de televisie kijkt! Wil je zien hoe hij dit doet? Bekijk hier wat je ervoor nodig hebt en kijk het fragment terug.

De superfunctionele woning van Kimberly

Kimberly Oesman woont samen met haar man en drie kinderen in een nieuwbouwwijk. Niet iedere plek in het huis is even makkelijk te bereiken maar dit gezin heeft van ieder hoekje wel optimaal gebruik te maken! Ben je benieuwd naar hun speelse en creatieve oplossingen? Bekijk hier de aflevering terug!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 29.

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5368947/lekker-leven-aflevering-529