Aflevering 24 | 2 maart 2023

[ad_1]

Koken met Hugo: Poolse dumplings met komkommer-radijs salade

Hugo maakt een speciale versie van de dumpling, namelijk de Poolse variant. Deze is gevuld met aardappel en kaas en wordt geserveerd met een heerlijke komkommer-radijs salade. Wil jij dit lekkere recept zelf ook uitproberen? Lees het hier terug!

Tuinmetamorfose 2/2

In deze aflevering zie je het eindresultaat van de rolstoelvriendelijke tuin van Anya. Tom heeft de tuin omgetoverd tot een sfeervolle én functionele plek. Benieuwd geworden? Bekijk hier het eindresultaat of kijk hier de aflevering (aflevering 24 van seizoen 5) terug op Videoland. 

DIY van Patrick

Patrick laat zien hoe jij de sportschool in huis haalt met een DIY-sportbankje. Je hebt misschien niet altijd tijd om je tussen de fitnessapparaten te werpen, maar daar heeft Patrick een oplossing voor. Hij zet een heel handig bankje in elkaar die jij kunt gebruiken om in shape te blijven. Wil jij nog eens zien hoe Patrick dit aanpakt? Bekijk hier hoe je dit doet, zodat jij zelf ook aan de slag kunt! 

Binnenkijken in een kleurrijke woning

Nicoline (@studiolilaline) en Lucien wonen in hun kleurrijke paleisje in Zwolle samen met hun kinderen en hond. Ze beschrijven hun interieurstijl als een mix tussen eclectisch en kleurrijk. Nieuwe Scandinavische items wisselen elkaar af met vintage elementen. Wil je nog eens zien hoe Nicoline en Lucien hun kleurrijke huis hebben ingericht? Bekijk de aflevering hier terug en laat je inspireren! 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 24.[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5367712/lekker-leven-aflevering-524