Aflevering 21 | 27 februari 2023

[ad_1]

Koken met Hugo: Spinazie-orzo met kruidige gehaktballetjes en tomatensalade

Hugo maakt vandaag een verfrissende maaltijd. Hij laat je zien hoe je een fantastische spinazie-orzo met kruidige gehaktballetjes bereidt met daarbij een tomatensalade. Dit gerecht is lekker en staat zó op tafel. Wil je dit frisse recept zelf uitproberen? Lees het hier terug!

Huiskamermetamorfose 1/2

In deze aflevering beginnen Patrick en Jasper aan het opknappen van de woonkamer voor Everlina en haar dochter Zafirah in Drachten. Een metamorfose is hoognodig vinden moeder en dochter, want de plek is niet helemaal zoals ze ooit ooit voor ogen hadden. Aflevering terugkijken om te zien hoe Patrick en Jasper van start gaan? Dat kan hier (aflevering 21 van seizoen 5)!

Raambekledingtips van Floortje

Raamdecoratie uitzoeken kan een behoorlijke uitdaging zijn. Gordijnen, lamellen, jaloezieën of toch vouwgordijnen? De opties zijn eindeloos. Floortje geeft je handige tips en legt je uit waar je op moet letten! Lees de handige tips hier terug!

Buitenkijken in de tuin van Sylvia

We nemen een kijkje in de prachtige tuin van Sylvia. Zij heeft dan ook een grote passie voor haar tuin en laat er graag andere mensen naar kijken. Omdat hun achternaam De Haas is hebben Sylvia en haar man hun tuin ‘Hazenleger’ genoemd. Wil je de tuin bekijken? Je kunt de aflevering hier nog eens terugkijken.

Muurschilderingen van Lies en Willemijn

Lies en Willemijn werkten samen in het basisonderwijs en hebben een passie voor tekenen en schilderen. De meiden hebben samen een bedrijf opgericht genaamd het Decoratie Paradijs. Ze maken samen prachtige muurschilderingen in kinderkamers, bedrijfspanden en horeca. Wil je zien hoe de dames deze geweldige kunstwerken maken, kijk de aflevering dan hier terug!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 21.

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5367013/lekker-leven-aflevering-521