Aflevering 18 | 22 februari 2023

[ad_1]

Koken met Hugo: bloemkool schnitzel en Japanse curry met komkommersalade

Ook vandaag staat er uiteraard weer een heerlijke maaltijd op Hugo’s menu. Hij maakt vegetarische bloemkoolschnitzels die hij op heerlijke wijze marineert. Dit gerecht vult hij aan met een Japanse curry en rijst. Kortom: een heerlijk gerecht vol gezonde smaakmakers! Lees hier het recept.

Tuinmetamorfose 1/2

Na het inrichten van hun nieuwe huis, hadden Kevin en Elisa geen inspiratie meer voor hun tuin. Wat voor sfeer ze in hun tuin willen, dat weten ze heel goed. Ze zouden dolgraag de sfeer van Bali in hun tuin willen nabootsen, omdat dit hun favoriete vakantiebestemming is. Tom pakt deze klus met zijn tuinteam maar al te graag aan en transformeert de kale tuin tot een tropisch paradijs. Kijk hier terug hoe hij van start gaat. Morgen zie je het eindresultaat! 

Een modern jaren ’20 huis

We nemen een kijkje in het huis van Jiska (@studiopotuijt) en Thijs. Ze wonen samen in een huis dat ruim honderd jaar oud is. Toch hebben ze het zo weten te verbouwen dat het nu erg fris en nieuw aanvoelt! Enkele oude elementen zijn gebleven en vormden het uitgangspunt voor de nieuwe, moderne en kleurrijke inrichting. Benieuwd naar hoe zij dit hebben gedaan? Bekijk hier de aflevering terug.

Lief de lieve hagedis

Vandaag heeft dierenarts Piet een wateragame mee, met een erg toepasselijke naam: Lief! Een koudbloedig dier maar een echte warmteliefhebber die in de tropische regenwouden van Zuid-Azië leeft. Piet vertelt alles over de kenmerken van deze hagedis én over het verzorgen van deze reptielsoort. Wil je het item terugkijken? Dat kan hier!

De kunst van knopen leggen

De meeste mensen kennen macramé als een handwerktechniek uit de jaren ’70. Lies (@druiventuintje) laat zien dat de mogelijkheden met deze knoopkunst eindeloos zijn! Ze laat zien hoe je een macramékoord maakt van touw én hoe je van wol mooie rozen maakt. En dit alles enkel en alleen door knopen te leggen! Wil je zien hoe ze dit doet? Kijk dan hier naar de aflevering.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 5, aflevering 18.[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5365506/lekker-leven-aflevering-518