Aflevering 12 | 1 maart 2022

[ad_1]

Koken met Hugo!

Laat je bouillonblokjes maar in de kast, want Hugo laat vandaag zien hoe je gemakkelijk en snel je eigen groentebouillon maakt van restgroentes. Met die bouillon maakt hij een rijkgevulde Italiaanse groentesoep: minestrone. En daar moet natuurlijk verse pesto doorheen. Benieuwd hoe je dit allemaal zelf kunt maken? Bekijk hier het recept!

Van steriele woonkamer naar kleurrijk (2/2)

Patrick en Jasper zijn in de vorige aflevering flink aan de slag gegaan met de steriele woonkamer van Margaux en Jan. Zij wilden graag meer leuke kleuren en printen in hun interieur terugzien, maar durfden dit zelf niet aan te pakken. Vandaag leggen Patrick en Jasper de laatste hand aan het interieur en brengen ze alles prachtig samen. Van die steriele, holle kamer is niks meer terug te zien in het eindresultaat! Kunnen de gebruikte items niet ontbreken in jouw interieur? Shop ze hier!

Binnenkijken bij…

Jennie mixt en matcht er op los in het voormalig winkelpand waar ze woont. Ze is dol op vintage en combineert dit graag met verschillende kleuren en printjes. In haar huis zijn – in bijna elke kamer – porseleinen dieren te vinden en kijk je je ogen uit naar de prachtige gouden accenten. In de aflevering geeft Jennie je een tour door haar bijzondere huis.

Theekopjes hergebruiken

Uit een theekopje wordt natuurlijk meestal thee gedronken. Maar wat doe je ermee wanneer je ze niet meer gebruikt? Esther heeft een hele originele manier bedacht om die theekopjes te hergebruiken. Zij laat je zien hoe je met oude theekopjes, vet en vogelzaad de vogeltjes in de winter op een leuke manier kunt bijvoeren.

De eenzame sok

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je stopt twee sokken in de wasmachine en er komt er maar eentje uit. Huishoudcoach Zamarra vertelt wat er met die ene sok gebeurt en hoe je die enkele sok toch nog heel goed kan hergebruiken. De handige tips lees je hier!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 12

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5290955/eigen-huis-en-tuin-lekker-leven-s4-a12