Aannemer vernieuwt wegdek op N19g: verkeer richting Turnhout moet omrijden (Kasterlee)

[ad_1]

Een aannemer gaat vanaf donderdag 25 mei aan de slag op de N19g in Kasterlee.© RR

Kasterlee

Een aannemer voert vanaf donderdag 25 mei onderhoudswerkzaamheden uit op de N19g in Kasterlee. Het doorgaand verkeer richting Turnhout moet tot en met maandag 12 juni omrijden via het centrum van Kasterlee.

Enkele dagen na de start van de werkzaamheden in de Leistraat in het centrum van Lichtaart is er ook verkeershinder op de N19g in Kasterlee. Een aannemer vernieuwt van donderdag 25 mei tot en met maandag 12 juni het wegdek op het traject van de verkeerslichten aan de Lichtaartsebaan richting Turnhoutsebaan.

Het project verloopt in twee fases. “Van donderdag 25 mei tot en met woensdag 31 mei werkt de aannemer in de richting van Turnhout. Van woensdag 31 mei tot en met maandag 12 juni worden locaties richting Geel hersteld”, zegt Gilles Van Goethem, woordvoerder bij AWV. “Het verkeer richting Turnhout moet een wegomlegging via de Lichtaartsebaan (N123) door het centrum van Kasterlee volgen om zo via de Turnhoutsebaan de N19g weer te bereiken. Doorgaand verkeer richting Geel kan de werfzone steeds passeren.” (bvdl)

Het doorgaand verkeer richting Turnhout moet aan de N19g in Kasterlee een wegomlegging volgen door het centrum.© RR

 

www.wegenenverkeer.be/kasterlee

[ad_2]

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230522_94244571