11x zo maak je de mooiste kunstbloemen voor in huis

[ad_1]

Te gekke creaties uit crêpepapier

Bij het knutselen van bloemen kun je jouw creatieve handen uit de mouwen steken! Uit crêpepapier kun je hele toffe bloemen maken. Haal het crêpepapier bij een knutselwinkel of bestel het online in de kleuren die jij mooi vindt.

Ga aan de slag volgens de uitleg op onderstaande video’s van TikTok en haal er vooral veel inspiratie uit. Je kunt prachtige bloemen maken die net echt lijken én altijd in bloei blijven staan. Zet ze in je mooiste vaas en je geniet er ontzettend lang van! 

Knippen en vouwen uit papier

Ben je toch meer van het vouwen? Dan kun je prachtige bloemen en planten uit papier in elkaar zetten. Koop vouwblaadjes in mooie voorjaarskleuren en vouw een paar prachtige bloemen zoals in de video’s hieronder. Er zijn eindeloos veel manieren voor!

Tip: jouw zelfgemaakte bloemen en planten zijn niet alleen leuk om het voorjaar mee in huis te halen, maar zijn ook een origineel cadeau om aan je geliefde of familie te geven!

Bloemen van Lego

Ook zijn er verschillende bouwpakketten van Lego ontwikkeld waarmee je te gekke bloemen kunt maken. Sommige zijn erg ingewikkeld, maar de resultaten zijn erg mooi. Wederom een goed alternatief voor als jij niet steeds opnieuw bloemen wil kopen. Deze Lego set zit stevig in elkaar en geeft een speelse toevoeging aan jouw interieur!

Extra leuk aan dit bouwpakket: er zitten veel verschillende bloemen in, dus je kunt eindeloos je eigen boeketten samenstellen!

Tip: ook deze set is een toffe cadeautip voor iemand in je omgeving die van bouwen én bloemen houdt!

[ad_2]

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/wonen/artikel/5368689/diy-11x-zo-maak-je-de-mooiste-kunstbloemen-voor-huis